FotoKlub Osijek

GERMAN INTERNATIONAL DVF-PHOTOCUP 2012 - FILDERSTADT

Na ovoj kružnoj natječajnoj izložbi u Njemačkoj pod pokroviteljstvom FIAP i PSA uspješno su sudjelovali i naši autori gđa Mirna i g. Tomislav, kojima su za izlaganje primljene slijedeće digitalne fotografije:


Tema: Nature

- Tomislav Vukić „Kopačevo bogland“

- Tomislav Vukić „Old marsh“

- Mirna Balkić „Europa“

- Mirna Balkić „Round Tower“

- Mirna Balkić „Waiting“

Više o samoj izložbi uskoro na web stranici organizatora :

http://www.germanphotocup.de/

Iskrene čestitke na postignutom uspjehu našim autorima gđi. Mirni i g.Tomislavu !

9. BJELOVARSKI SALON FOTOGRAFIJE "ŠUMA OKOM ŠUMARA"

Na ovoj tradicionalnoj izložbi u Bjelovaru sudjelovalo je i više naših autora. Nagrađeni su slijedeći naši autori Zdenko Turniški druga nagrada za seriju „Cvjetna gozba“, za pojedinačne fotografije drugu nagradu osvojio je Tomislav Vukić za „Šumaska fauna 6" a treću nagradu osvojio je Goran Cajzek za fotografiju „Kora bora 4“, a Berislav Vrkljan pohvalu za fotografiju „Kuća u magli“.

Opširnije...

21. TRIERENBERG SUPERCIRCUIT 2012

Na ovoj velikoj tradicionalnoj međunarodnoj kružnoj izložbi koja se održava u 4 odvojena Salona i 4 austrijska grada pod visokim pokroviteljstvom FIAP i PSA uspješno sudjeluje i naš autor g. Tomislav Vukić kojemu je ukupno primljeno za izlaganje 23 dig. fotografije:

Opširnije...

FOTOGRAFSKI NATJEČAJ "ZIMA 2012" - RIJEKA

Na ovoj natječajnoj izložbi digitalne fotografije Fotokluba Rijeka sudjelovalo je uspješno i troje naših autora, kojima su za izlaganje primljene slijedeće fotografije :

Opširnije...

7th INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY EXIBITION "ECOLOGICAL TRUTH 2012"

Na ovoj međunarodnoj izložbi pod visokim pokroviteljstvom FIAP, PSA, UPI i ISF uspješno je sudjelovalo i više naših autora gđica Dijana Pap, Damir Rajle, Bojan i Boris Sontachi te Berislav Vrkljan kojima su za izlaganje po temama primljene slijedeće fotografije;

Opširnije...