FotoKlub Osijek

Tečaj digitalne fotografije u Fotoklubu Osijek

Fotoklub Osijek organizira osnovni tečaj digitalne fotografije namijenjen je osobama koje se tek upoznaju s čarima fotografiranja digitalnim fotoaparatom. Zamišljen je da kroz teorijski i praktični rad s polaznicima stvori preduvjete za daljnje samostalno istraživanje i fotografiranje ili bude podloga za daljnje usavršavanje kroz radionice koje se organiziraju tijekom godine u Fotoklubu Osijek o temi digitalne obrade fotografije.

Tečaj će se održati kroz četiri susreta u trajanju od 12 sati.
UTORAK             16.07.2013. od 17 do 20h.
SRIJEDA             17.07.2013. od 17 do 20h.
ČETVRTAK         18.07.2013. od 17 do 20h.
PETAK                19.07.2013. od 17 do 20h.

Voditelji tečaja su g. Hrvoje Glavaš i g. Damir Rajle (fotograf), dugogodišnji fotografi sa zapaženim rezultatima na izložbama fotografije.

Kroz intenzivan program praktično-teorijskog bavljenja fotografijom, Fotoklub Osijek želi potaknuti osobno fotografsko stvaralaštvo kroz snimanje i analizu fotografskih uradaka.

Programom se obuhvaća upoznavanje polaznika s radom Fotokluba Osijek, planom i programom tečaja, predavanje o temi "Osnove digitalne fotografije"; upoznavanje s radom digitalnih fotoaparata, elementima fotografije i kompozicijom; fotografiranje arhitekture na području Tvrđe i užeg centra, pronalaženje detalja, kompozicija i kadriranje; snimanje portreta u uvjetima dnevnog svijetla i uz uporabu bljeskalice..

Svi zainteresirani trebaju doći u ponedjeljak 16.07.2013. u 16.50 sati u Fotoklub Osijek, Križanićev trg 1/1 u Tvrđi (Dom tehnike)i naravno sa sobom ponijeti svoje digitalne fotoaparate na kojima će biti obučeni za rad. S programom i rasporedom tečaja i ostalim detaljima možete se upoznati upitom na e-mail Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dolaskom u Klub.

Newsletter

Ne propustite niti jednu izložbu, aktivnosti ili događaj FotoKluba Osijek upišite se u naš newsletter!

Kontaktirajte nas

Za sve upite, kontakte i najave, molimo vas da se javite na jedan od slijedećih kontakata.

  • Tel: +385 555 5555

Društvene mreže

Možete nas pronaći i na Facebook-u. Pratite nas sa svim najnovijim najavama.