FotoKlub Osijek

Dani otvorenih vrata Fotokluba Osijek 2014.

Omogućili su mnogim mladima, djeci, učenicima osnovnih i srednjih škola pa i ostalim zainteresiranim građanima da prodefiliraju našim klupskim prostorima i upoznaju se s radom i postignućima Fotokluba Osijek čiju prezentaciju je odlično osmislio i pripremio g. Damir Rajle, EFIAP jedan iz plejade najistaknutijih klupskih autora.

Osim usmenog prikaza, odgovora na upite priredio je kontinuiranu digitalnu projekciju mnogih klupskih aktivnosti  u klubu, internim i eksternim snimanjima, radionicama, posjetima izložbama u zemlji i inozemstvu . Sve to u okruženje trenutno izložene samostalne izložbe umjetničke fotografije dr. Ivana Vidakovića, koja je postavljena u okviru redovitog  mjesečnog  predstavljanja članova članovima Kluba četvrtkom. Na stolovima je bio prikaz najistaknutijih umjetničkih fotografija pristiglih iz 60 zemalja na Međunarodni Salon fotografije Osijek.  

Naša istaknuta autorica gđa Jasmina Gorjanski, AFIAP  je demonstrirala fotografiranje klupskog fotomodela i članice kluba gđe Željke Martinović, a i autorica je slikovnog prikaza klupske atmosfere u okviru Dana otvorenih vrata udruga, koje se odvijalo u nazočnosti predsjednika, dopredsjednika i tajnice Kluba.

Newsletter

Ne propustite niti jednu izložbu, aktivnosti ili događaj FotoKluba Osijek upišite se u naš newsletter!

Kontaktirajte nas

Za sve upite, kontakte i najave, molimo vas da se javite na jedan od slijedećih kontakata.

  • Tel: +385 555 5555

Društvene mreže

Možete nas pronaći i na Facebook-u. Pratite nas sa svim najnovijim najavama.