FotoKlub Osijek

FOTOKLUB OSIJEK U RUMUNJSKOJ

Na poziv udruge „Euro Foto Art“ iz Oradea, županija Bihor u Rumunjskoj Fotoklub Osijek je potpisao Protokol o partnerstvu s kojim se dvije udruge obvezuju o međusobnom promoviranju umjetničke fotografije udruga u svojim gradovima a po mogućnosti i u drugim mjestima svojih država.

Ove godine Fotoklub Osijek  predstavit će se svojom reprezentativnom kolekcijom 100 recentnih fotografija od 39 autora u Oradei. Izložba će biti svečano otvorena u petak 20. lipnja u 18 sati u Euro Photo Art Gallery, Oradea. Na svečanom otvaranju sudjelovat će i 8 autora članova Fotokluba Osijek. Za vrijeme i nakon izložbe nastojat ćemo s domaćim članovim uspostaviti što tijesnije fotografske susrete kroz izmjene stručnih i organizacijskih iskustava. Članovi Fotokluba Osijek će iskoristiti taj vikend za fotografiranje tog lijepog grada u dobroj vjeri da će svojim fotografskim umijećem uspjeti ostvariti i više uspješnih kreativnih uradaka za sudjelovanje na slijedećim natječajnim izložbama.

Nastojat ćemo ostvariti i jednu informativnu kvalitetnu kolekciju kojom ćemo se nakon povratka predstaviti našim članovima Kluba u okviru klupskih aktivnosti.

Newsletter

Ne propustite niti jednu izložbu, aktivnosti ili događaj FotoKluba Osijek upišite se u naš newsletter!

Kontaktirajte nas

Za sve upite, kontakte i najave, molimo vas da se javite na jedan od slijedećih kontakata.

  • Tel: +385 555 5555

Društvene mreže

Možete nas pronaći i na Facebook-u. Pratite nas sa svim najnovijim najavama.