FotoKlub Osijek

Oradea (Rumunjska): Svečano je otvorena izložba Fotokluba OSIJEK

U okviru suradnje Fotokluba Osijek i Asociatia „Euro Foto Art“ iz Oradeje ovaj vikend je u okviru 3. European Photography Festivala svečano otvorena reprezentativna izložba umjetničke fotografije članova Fotokluba Osijek, ukupno 100 fotografija, veličine 30 x 40 cm od 39 osječkih autora u Fotogaleriji Eurofotoart.

Nakon pozdravnih riječi oba predsjednika izložbu je uz glazbeni program gudačkog kvarteta otvorio utemeljitelj i predjednik Euro Foto Art Festivala g. Stefan Toth,AFIAP. Na izložbi osim predsjednika M.Adama bili su nazočni i autori Jasmina Gorjanski,AFIAP, Mirna Balkić,AFIAP, Zlatko Balentić,AFIAP, Ivan Ranogajec, Ivana Hengl, Ružica Petričević i Željka Martinović. Tom prigodom našoj izložbi je uručen Certificate of Patronage Nr 2014/009 i medalja Festivala, a mi smo domaćinu uručili prigodnu Zahvalnicu.

U okviru festivala u svibnju je održan i natječajni Internacional Salon EUROFOTOART 2014. u Bukureštu na kojem su uspješno sudjelovali i slijedeći naši autori Jasmina Gorjanski,AFIAP(4), Zoran Makarović,EFIAP, Ivan Vidaković(2), Bojan Sontacchi,AFIAP i Boris Žulj kojem je dodjeljena za fotografiju „Optimist“ srebrna madalja Carol Pop de Szathmári a uručena je predsjedniku. Naša izložba u Oradeji bit će otvorena za građanstvo od 20 lipnja do 8. srpnja u sve radne dane od 08 do 18 sati. Nakon ceremonije otvaranja uslijedilo je druženje članova u ljetnom vrtu Hotela „Grand Palace“.

Foto: Jasmina Gorjanski, AFIAP

Newsletter

Ne propustite niti jednu izložbu, aktivnosti ili događaj FotoKluba Osijek upišite se u naš newsletter!

Kontaktirajte nas

Za sve upite, kontakte i najave, molimo vas da se javite na jedan od slijedećih kontakata.

  • Tel: +385 555 5555

Društvene mreže

Možete nas pronaći i na Facebook-u. Pratite nas sa svim najnovijim najavama.