FotoKlub Osijek

Boris Sontacchi i Mosoraši za male Gunjane

Na inicijativu Borisa Sontacchia iz Osijeka, autora izložbe fotografija "Okom radiologa", koja je bila postavljena u prostorijama našeg planinarskog društva, organizirali smo donatorsku prodaju njegovih fotografija za pomoć stanovnicima poplavljenih područja Slavonije.

Na inicijativu Borisa Sontacchia iz Osijeka, autora izložbe fotografija "Okom radiologa" koja je bila postavljena u prostorijama našeg planinarskog društva, organizirali smo donatorsku prodaju njegovih fototografija za pomoć stanovnicima poplavljenih područja Slavonije. Njegovoj inicijativi se pridružio i naš član Pero Gabelić i također ponudio na prodaju svoje fotografije podvodnog svijeta s izložbe koja je isto bila postavljena u prostorijama Mosora. Članovi HPD "Mosor" često organiziraju humanitarne akcije pa su se rado odazvali i donatorskoj prodaji fotografija. Boris Sontacchi je u dogovoru s Osnovnom školom "Stjepan Radić" iz Gunje, mjestu koje je najviše pogođeno poplavama, za skupljen iznos kupio 900 bilježnica za učenike škole.
 
Posebno nam je drago što su uz njegovu pomoć, sredstva koja smo prikupili otišla u prave ruke, djeci osnovne škole koja je jako stradala u poplavama. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u ovoj akciji i kupnjom fotografije pomogli , a posebno Borisu Sontacchiju koji je pokrenuo ovu akciju kao i Peri Gabeliću koji je ponudio svoje fotografije. Djelatnici osnovne škole su nam poslali fotografiju kojom se zahvaljuju našim poklonom i njihovo zadovoljstvo je najveća hvala koju su nam mogli dati.

Tekst: Sofija Nikolin

Newsletter

Ne propustite niti jednu izložbu, aktivnosti ili događaj FotoKluba Osijek upišite se u naš newsletter!

Kontaktirajte nas

Za sve upite, kontakte i najave, molimo vas da se javite na jedan od slijedećih kontakata.

  • Tel: +385 555 5555

Društvene mreže

Možete nas pronaći i na Facebook-u. Pratite nas sa svim najnovijim najavama.